Sök
Cristopher Nilstorp.
Växjö Lakers HC

Nilstorp bekräftar att han lämnar Växjö

Cristopher Nilstorp gästade C Mores studio under kvällens semifinal mot Skellefteå. Guldmålvakten bekräftade där att han inte kommer att spela kvar i Växjö nästa säsong.
– Nej, det kommer jag inte att göra, säger Nilstorp.

Efter två säsonger i Växjö så blir det, som väntat kanske, ingen fortsättning för Cristopher Nilstorp som vann guld med laget under förra säsongen.
När han gästade C Mores studio i pausen mellan andra och tredje perioden i mötet mellan Växjö och Skellefteå så bekräftade han att han inte spelar kvar i klubben nästa säsong.
– Nej, det kommer jag inte göra, svarade han på en direkt fråga om spelar vidare i Växjö nästa säsong.

Nilstorp åkte på en smäll över benet i den fjärde semifinalen och har oavsett hur det går ikväll spelat sin sista match för klubben.
– Prognosen säger att jag blir borta i tre veckor, säger Nilstorp och valde att inte skicka någon som helst skit åt Skellefteåhåll över att han kanske blivit hårt tagen under semifinalserien.
– Nä, men… det ska vara tufft i slutspelet. Lagen försöker göra allt de kan för att göra mål, så det klart att det blir tufft där ute. Och det är så det ska vara.

Var Nilstorp spelar nästa säsong tycks ännu inte vara klart.
– Jag ska sätta mig ner med min agent här sen när säsongen är slut, så får vi se, säger Nilstorp och säger att han är öppen för förslag och att ‘det kanske vore kul’ att prova på spel utomlands.

Sedan tidigare har MrMadhawk skrivit att Växjös nya målvakt mycket väl kan bli Joacim Eriksson.

Den här artikeln handlar om: