Sök
Jenni Asserholt.
SDHL

Landslagsforwarden förlänger med HV: ”Känns riktigt kul att vara kvar”

Skador gjorde att det bara blev 22 matcher i Riksserien för Jenni Asserholt den gångna säsongen. Nu hoppas hon att nästa säsong i HV71 ska bli bättre. I dag stod det klart att landslagsforwarden har förlängt sitt kontrakt med klubben med 2+1 år.
– Känns riktigt kul att vara kvar och satsa vidare med HV71. Jag hade en ganska skadedrabbad säsong i fjol och ser fram emot kommande säsong och framtiden i HV71 med mycket inspiration och motivation. Vi är fortfarande ett av de ”nya” Riksserielagen men förra säsongen visade vi samtliga lag att vi är med och utmanar på riktigt, säger Asserholt i ett pressmeddelande.

Asserholt producerade 26 poäng på de 22 matcher hon spelade under säsongen, och var även med i det svenska VM-laget. Trots att hon inte är mer än 28 år gammal har hon deltagit i de senaste 13 VM- och OS-turneringarna.

Den här artikeln handlar om: