Sök
130112 Ishockey, Allsvenskan, SšdertŠlje – Malmš: Jonatan Nielsen, SšdertŠlje jublar efter 2-1 mŒlet © BildbyrŒn – 82370 – Foto: MARCUS ERICSSON / BILDBYRN …
Timrå IK

Backen och Timrå går skilda vägar: ”Vill avsluta kontraktet av personliga skäl”

Han kom till Timrå IK inför säsongen. Men innan han ens hunnit spela en tävlingsmatch för klubben så bryter nu Jonatan Nielsen kontraktet med klubben i samförstånd.
– Ja, det är sant att Jonatan av personliga själ vill avsluta kontraktet i förtid och vi har i samråd med varandra kommit överens om att göra så. Vi önskar Jonatan lycka till i sin framtida ishockeykarriär, säger Timrås sportchef Kent Norberg i ett pressmeddelande.

Nielsen kom närmast från Troja-Ljungby i Hockeyettan, där han spenderat de senaste tre säsongerna. Dessförinnan har han sju SHL-matcher med Linköping och 28 matcher i Hockeyallsvenskan med Södertälje.

Den här artikeln handlar om: