Sök
Mattias Persson.
Nyheter

Panterns lördagsgodis – två SHL-meriterade forwards ansluter

Bottentippade Pantern bjuder sina supportrar på en rejäl skopa lördagsgodis i form av två SHL-meriterade nyförvärv. Dels ansluter Lars Bryggman från Asplöven, med spel i Luleå i bagaget, och på lån från Malmö kommer spelskicklige veteranen Mattias Persson.

Bryggman avslutade just ett provspel med Modo, där han misslyckades med att spela till sig ett kontrakt. Fjolårssäsongen inledde han i Leksand, men efter att han haft svårt att övertyga hos masarna flyttade han till Asplöven – där han svarade för en stark slutspurt på säsongen.
– Lars är en stor och rejäl spelare med en god arbetsmoral, just en sådan spelarprofil som vi sökt efter. Vi har fått väldigt goda vitsord om Lars från såväl Leksand som Asplöven samt från vår spelare Sebastian Dyk. Han kommer att spetsa till vår forwardsbesättning ytterligare, säger Panterns sportchef, Joakim Tillgren, till klubbens hemsida.

Efter några starka år med Malmö i Hockeyallsvenskan hade Mattias Persson svårt att övertyga under skåningarnas comeback till SHL ifjol. Efter endast sex poäng på 24 matcher med Redhawks under fjolåret lånas han nu ut till samarbetsklubben Pantern.
– Det är en kreativ forward med stor skicklighet i spelet med puck, samt att han har en hög arbetsmoral. Han känner många i laget, vilket är i linje med hur vi vill arbeta.
– Mattias är dessutom en Pantern-produkt, vilket gör det extra roligt, säger Tillgren om sitt andra nyförvärv.

Den här artikeln handlar om: