Sök
Nyheter

Kaptenen visade vägen för AIK – smällde dit två puckar

I mötet mellan AIK och IK Pantern klev AIK:s kapten Christan Sandberg fram och visade vägen för sitt lag. Två fullträffar blev det för honom när stockholmarna vann med 4-2.

Efter tio minuters spel skickade Sandberg in matchens första mål. Fyra minuter senare fyllde hans lagkamrat Robin Dahlström på till 2-0 och i mittperioden gjorde Sandberg sitt andra mål för matchen när AIK utnyttjade ett numerärt överläge på bästa sätt.

Hela 4-0 stod det på resultattavlan innan den tredje perioden. Joakim Thelin var skytten som i mittperioden tog upp hemmalaget i trygg ledning.

IK Pantern kom dock igång i den tredje perioden och fick in två mål genom Andreas Söderberg och Johan Björk. Men roligare än så blev det inte för bortalaget som fick åka hem utan några poäng.

***

IF Björklöven tog viktiga poäng när mittlaget Mora IK kom på besök i T3 Center. Hemmalaget fick en rejäl skjuts framåt i den första perioden och ledde med hela 3-0 efter mål av Stefan Andersson, Linus Boström och Joakim Högberg. Med endast fyra minuter kvar av matchen fick Mora till slut hål på Adam Werner när laget fick in en puck i powerplay genom Alex Aleardi.

Den här artikeln handlar om: