Sök
170204 Malmš Redhawks Lars Bryggman under en ishockeymatch i SHL mellan Malmš Redhawks och SkellefteŒ den 4 februari 2017 i Malmš. Foto: Anders Bjurš / BILDBYRN / Cop 145 …
SHL

Succélånet stannar kvar säsongen ut

Lars Bryggman lånades ut från Pantern till Malmö när det var skadekris i Malmö i november. Sedan dess har han blivit kvar i klubben – och han kommer nu också att fortsätta där säsongen ut. Det blev definitivt klart under onsdagen, som också är den sista dagen att göra övergångar i svensk hockey.

– Vi är jättenöjda med var Lars har presterat och är tacksamma att vi har det här samarbetet med Pantern. Bryggman kommer att fortsätta med oss säsongen ut, säger sportchefen Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

Bryggman har svarat för tre mål och sju assist på 21 matcher för Malmö under säsongen.

Den här artikeln handlar om: