Sök
170222 SkellefteŒs Mark Katic lŠmnar isen efter matchstraff i ishockeymatchen i SHL mellan Leksand och SkellefteŒ den 22 februari 2017 i Leksand. Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRN / kod DR / COP 173 …
Skellefteå AIK

Nya backproblem – nyförvärvet saknas: ”Kan inte släppa ut honom på isen”

Skellefteå har haft en mängd skador på sina backar genom hela säsongen. Allra tydligast syntes det på Kyle Cumiskey, som till slut lämnade klubben till följd av sina ständiga besvär.

Hans ‘ersättare’, Mark Katic, fick inte en mycket roligare start på sitt äventyr i klubben. Efter bara två matcher har även han fått en skada som gör att han knappast finns med i morgondagens nyckelmatch mot Färjestad.
–  Jag skulle bli väldigt förvånad om han är med då. Vi måste se det långsiktiga och då kan vi inte släppa ut honom på isen som han är nu, säger läkaren Karin Rundblad till Folkbladet.nu.

Runblad säger att hon inte skulle bli förvånad om Katic vilar hela den kommande veckan. Skellefteå skulle i så fall bara ha sex ordinarie backar att röra sig med, nu när positionerna inför det stundande slutspelet ska sättas. Skellefteå är sexa, och jagar en topp fyra-plats.

 

Den här artikeln handlar om: