Sök
Niclas Andersén under året som lagkapten i Brynäs.
Nyheter

Bekräftat: Backen lämnar sin KHL-klubb

Han har gjort sin poängmässigt bästa av sina tre säsonger i KHL. Men nu står det klart att Niclas Andersén inte blir kvar i Avtomobilist Jekaterinburg. Klubben skriver på sin hemsida att den svenske backen är en av de spelare som lämnar laget.

Andersén har tidigare spelat för Severstal under två säsonger, innan han kom hem för en säsong i Brynäs. När han fick ett oväntat NHL-kontrakt av Pittsburgh blev det en säsong i AHL, innan det blev en ny sväng i Ryssland. Den här säsongen blev det 13 poäng (3+10) för den VM-meriterade backen.

28-åringen skrev på ett treårskontrakt med Brynäs när han återvände 2014, men det är tveksamt om det blir hans klubbadress nästa säsong.

Den här artikeln handlar om: