Sök
Göteborgs HC.
Nyheter

Göteborg HC har kopplat greppet om kvalserien – tog fjärde raka segern

Det ser ljust ut för Göteborg HC i kvalserien som kan leda till en plats i SDHL. I dagens möte med Färjestads BK blev det seger med 5-0 efter att Ellen Wilhelmsson spikat igen i hemmalagets målbur. Det var lagets fjärde raka seger på lika många spelade kvalmatcher.

Redan i den första perioden kopplade göteborgarna greppet om matchen genom mål av Anna Borgfeldt och Layla Marvin. Laget utökade sedan till 3-0 i mittperioden genom Lindsey Cunningham innan Wilma-Wäng Germundsson och Alison Campbell fick laget att kliva upp till en betryggande 5-0-ledning.

***

I de andra matcherna segrade Sundsvall mot SDE HF med 4-3 och i mötet mellan Björklöven och Haninge Anchors var det Björklöven som till slut segrade med 4-1.

Den här artikeln handlar om: