Sök
David Åslin
SHL

David Åslin bidrar till supportrarnas resa – ”Jag känner att jag vill ge tillbaka”

I morgon spelas första matchen mellan Rögle och BIK Karlskoga i direktkvalet till SHL i Ängelholm och andra matchen spelas i Karlskoga på lördag. För att få ett så bra publikstöd som möjligt på bortamatchen väljer nu Rögle-spelaren David Åslin att bidra med pengar till Rögles supporterklubb Angel Island Armys bussresa till matchen.
— AIA och Rögle har samlat in till mina böter tidigare, och nu känner jag att jag vill ge tillbaka, så att fler ska kunna åka på bortamatcherna och stötta oss, säger David Åslin i en kommentar till Hockeybladet.se.

Att Åslin väljer att bidra till ett lägre pris för supportrar att följa med på matchen är något som supporterföreningen är väldigt glada för.
— Det är fantastiskt roligt. De pengarna samlade vi i AIA (Angel Island Army) in till hans senaste böter från avstängningen och nu valde han att lägga de pengarna på bussresan istället, eftersom han är väldigt tacksam för de pengar vi samlat in. Han vill att fler ska ha möjligheten att åka upp till Karlskoga och stötta laget, säger Jenny Karlsson, styrelseledamot i AIA

Den här artikeln handlar om: