Sök
170204 Malmš Redhawks Lars Bryggman under en ishockeymatch i SHL mellan Malmš Redhawks och SkellefteŒ den 4 februari 2017 i Malmš. Foto: Anders Bjurš / BILDBYRN / Cop 145 …
SHL

Nu är det klart: Succélånet värvas loss av SHL-klubben

Det har varit på gång en längre tid, men först idag blev det officiellt. Malmö värvar Lars Bryggman från Pantern, som får fortsatt förtroende i SHL efter att ha varit lite av ett succélån under fjolårssäsongen.

– När han kom in till oss i fjol svarade han omgående för ett bra spel och han passade också väl in i vårt sätt att spela. Med en bra sommarträning så tror vi att han kan ta ytterligare kliv. Det är också kul att vårt samarbete med Pantern fortsätter att producera SHL-spelare, säger sportchefen Patrik Sylvegård till Malmös hemsida.

Malmö hade ju ett liknande fall säsongen innan med Fredrik Händemark som plockades in på lån och blev kvar, och som under den gångna säsongen dessutom fick landslagsdebutera.

24-årige Bryggman, som inledde fjolårets säsong med att bli ratad av Modo när han var där och provspelade, sköt fem mål och åtta assist på 29 matcher i SHL under säsongen.

– Det känns jättebra att fortsätta i Redhawks. Jag utvecklades mycket under min tid här förra säsongen och ser goda möjligheter, att kunna fortsätta min utveckling med hjälp av tränarstaben som finns här, säger Lars Bryggman själv.

 

Den här artikeln handlar om: