Sök
150226 VŠsterŒs Fredrik Johansson under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan AIK och VŠsterŒs den 26 februari 2015 i Stockholm. Foto: Daniel Nestor / BILDBYRN / COP 172 …
Nyheter

Ramlade ur Hockeyallsvenskan – nu vill den SHL-meriterade centern fortsätta i Hockeyettan

VIK Västerås åkte ur Hockeyallsvenskan med dunder och brak den här säsongen. Med tanke på den nya ekonomiska situationen för klubben har lagbygget på många sätt blivit lidande. Men nu verkar det som att laget kan få en mycket välbehövlig förstärkning till den kommande säsongen.

Fredrik Johansson, som spelat i Västerås under de senaste nio säsongerna och som varit kapten i laget, vill hitta en lösning med klubben. Den SHL-meriterade centern hoppas enligt VLT kombinera sitt jobb som hockeyspelare med ett annat jobb som är vid sidan av isen.
– Så blir det, vilket är helt förståeligt när den ekonomiska ersättningen inte kan vara den samma. Det gäller att hitta något som är intressant och som går att bygga vidare på i framtiden också. Vi får se hur det blir och om vi hittar en lösning, säger han till VLT.

33-åringen gjorde 27 poäng på 52 spelade matcher i Hockeyallsvenskan. I kvalserien gick det desto tyngre. Där blev det bara två poäng på de tio spelade matcherna.

Den här artikeln handlar om: