Sök
Nyheter

VIDEO: Soap Hockey – det bästa sättet att lindra ishockeyabstinensen?

”Håsjösåpan är en turnering som varje år spelas den tredje helgen i juli. Turneringen spelas på Håsjögården och har 16 deltagande lag som delas in i fyra grupper, varje lag består av tre spelare. Matcherna spelas i tre minuter på en presenning full med såpa”. Så går det att läsa på turneringens hemsida.

Nu har ”Soap Hockey” blivit något av ett fenomen, som uppmärksammats även internationellt. Häromdagen lade självaste NBC upp ett klipp från den svenska turneringen. Vi på hockeysverige.se vill förstås inte vara sämre – utan hjälper er att lindra den allra värsta ishockeyabstinensen.

Man får medge att ”Soap Hockey” ser ut att vara ett helt okej substitut till motsvarigheten på is.

Den här artikeln handlar om: