Sök
Peter Forsberg, Niklas Sundström och Markus Näslund tillsammans i Icebreakers
Nyheter

NHL-stjärnorna värvas till jippomatchen: ”Kan man hjälpa till så känns det bra”

Varje år hålls en jippomatch mellan Mighty Dronts och The Lightnings. Inför årets möte har Lightnings satsat stenhårt. Inga mindre än Peter Forsberg, Markus Näslund och Niklas Sundström kommer spela för laget. 

Jippomötet mellan Sundsvallsbaserade Mighty Dronts och Alftalaget The Lightnings bjuder i år på en match med riktiga superstjärnor. Peter Forsberg, Markus Näslund och Niklas Sundström kommer alla från Örnsköldsvik och spelade tillsammans i Modo. Nu återförenas man alltså i The Lightnings. Tillsammans har de spelat 2575 grundseriematcher i NHL och gjort 2103 poäng.
– Kan man hjälpa till så känns det bra, säger Markus Näslund till Helahelsingland.se

Spelarna som tidigare även spelat tillsammans i Icebreakers presenterades under en presskonferens på Veckefjärden GC, Peter Forsbergs golfbana. Under presskonferensen pratades det även om att Mighty Dronts kommer att värva för att kunna matcha superstjärnorna.

Den här artikeln handlar om: