Sök
Alexander Johansson och Anton Grundel.
SHL

Duon borta länge – kan bli aktuellt med värvningar: ”Alltid örat mot rälsen”

Färjestad har fått en bättre inledning på säsongen än förväntat och den nuvarande serietvåan innehade också serieledningen under en period. Men en sak stör – skador på nyckelspelare och nu kan det bli aktuellt med värvningar.
— Vi får se vad som dyker upp,säger sportchefen Peter Jakobsson till Hockeynews.

Lagkaptenen Alexander Johansson hann vara spela fyra matcher efter sin skadefrånvaro innan han gick sönder igen mot Luleå i tisdags. 28-åringen kommer vara indisponibel fram till jul och det kommer också backen Anton Grundel vara på grund av en hjärnskakning.
— Vår medicinskt ansvarige, Mattias Hell sa i går kväll att vi inte kan räkna med ”Alex” eller Anton Grundel förrän tomten har varit och hälsat på, säger sportchefen Peter Jakobsson till Hockeynews.

SNACK I HELGEN

Färjestads sportsliga ledning ska nu i helgen ta en diskussion om det kan bli aktuellt med värvningar för att ersätta de skadade spelarna.
— Spontant, om det inte händer något annat, så kanske vi inte gör det. Sedan har vi alltid örat mot rälsen och kollar av, så klart. Vi får se vad som dyker upp, och vi ska ta ett snack under helgen så får vi se var det landar, säger Jakobsson.

Den här artikeln handlar om: