Sök
Martin Johansson
SHL

Stjärnan inför mötet med gamla klubben: ”Skrek att jag hade sålt mig som en h**a”

Martin Johansson var en stjärna i Örebro under flera säsonger. Inför den här säsongen lämnade han för Färjestad. Ikväll möter han sitt gamla lag, vars fans uttryckt starka reaktioner över klubbytet. 
– Det var några som skrek att jag hade sålt mig som en hora, säger han till nwt.se.

Martin Johansson öste in poäng i Örebro och var en av lagets stora stjärnor under flertalet säsonger. 2014/2015 stod han för hela 46 poäng, varav 24 mål. Endast Linköpings Broc Little gjorde fler i hela ligan.

Inför den här säsongen valde han att flytta tillbaka till den klubben han representerade mellan 2006-2009. På de inledande 19 matcherna har han stått för 13 poäng (6+7).
– Jag är nöjd, men jag tog inte för mig riktigt som jag borde ha gjort till strax före uppehållet. Jag valde att passa i stället för att skjuta lite för ofta. Det var flera som sa till mig, säger han till nwt.se.

”VAR INTE PENGARNA SOM LOCKADE”

Övergången har väckt starka känslor hos Örebrosupportrarna som uttryckt sitt missnöje på ett minst sagt otrevligt sätt, men det är inget 30-åringen bryr sig om.
– Det var några som skrek att jag hade sålt mig som en hora. Men jag brydde mig inte. Det var bara en liten klick som skrek och alla har ju rätt att tycka vad de vill. Men det var ju inte pengarna som lockade mig tillbaka till Karlstad utan så mycket annat

Den här artikeln handlar om: