Sök
Patrick Cehlin.
SHL

Hjärnskakningen ödelade fjolåret – nu visar SHL-stjärnan symptom på en ny

Han är på väg mot nytt personligt målrekord i SHL-karriären. Detta efter ett tungt fjolår som spolierades på grund av en hjärnskakning. I år har Luleås Patrick Cehlin hittat målformen rejält, men nu berättar Norrbottens-Kuriren att forwarden eventuellt kan ha drabbats av en  ny hjärnskakning.

Med sina elva mål ligger Luleås Patrick Cehlin just nu sexa i SHL:s skytteliga. Med det är han på god väg att slå sitt personbästa (20 stycken) från två år sedan. Men han har missat de tre senaste matcherna och nu kommer förklaringen: Forwarden åkte på en smäll mot huvudet i en tidigare match och dras nu med hjärnskakningssymptom.

INTE TILLGÄNGLIG IMORGON

Enligt Luleås assisterande tränare Henrik Stridh, som pratat med Norrbottens-Kuriren kommer Cehlin inte vara tillgänglig till morgondagens match mot Brynäs.

26-åringen missade stora delar av fjolåret i Rögle med en hjärnskakning. I somras bytte han klubb och har fått en perfekt start i Luleå med 16 poäng på de 22 matcher han funnits med i laguppställningen. Den fina formen gjorde att han fick representera landslaget under Karjala Tournament för en dryg månad sedan.

Den här artikeln handlar om: