Sök
Speltips Hockey

Speltips till Hockeyallsvenskan onsdag 13 december: Björklöven – Oskarshamn

Ett Björklöven i dålig form mot ett Oskarshamn som gått bra hittills under säsongen. Vi gör en matchanalys och kommer med ett speltips till dig som vill ha lite extra spänning till matchen!

Matchinfo:
Björklöven – IK Oskarshamn
Ishockey Sverige HockeyAllsvenskan
2017-12-13 19:00
Odds från Coolbet:
1. 2.40 X. 4.25 2. 2.40

Läget i laget, Björklöven
Björklöven förlorade borta mot Timrå i lördags med 2-3 i en match där man hade en 2-1 ledning inför den sista perioden. Det var lagets tredje raka förlust då man i matcherna innan förlorat mot både Almtuna och Västervik hemma. Med andra ord är formen dålig och laget har endast tagit fyra poäng på de sju senaste matcherna. Tidigare under hösten har Björklöven sett stabila ut i försvarsspelet något vi fick se lite av mot Timrå senast även om det inte räckte till vinst. Men ska laget ta sig ur denna svacka och börja klättra i tabellen igen krävs att man kan hålla ihop försvarsspelet över tid.

Läget i laget, Oskarshamn
Oskarshamn gjorde en bra match hemma mot Leksand i fredags och vann tillslut med 1-0. En jämn tät och tuff ishockeymatch som kunde ha slutat lite hur som helst men Oskarshamn ska absolut inte skämmas över tre poäng. I tabellen är man två poäng bakom ledande Timrå med två poäng tillgodo till jagande Pantern på tredjeplatsen. Laget har under hösten varit riktigt bra hemma men på bortaplan har man bara vunnit en av de fem senaste matcherna.

Speltips Björklöven-Oskarshamn
Björklöven i dålig form tar ikväll emot ett Oskarshamn som har gått bra under hösten men haft problem i bortaspelet. Björklöven har långa stunder under hösten visat att man är ett bra hockeylag men man har på slutet haft svårt att få till 60 minuter stabil ishockey. Utgångstecknet blir en 1:a då vi tror att det kommer att lossna för Löven snart och Coolbets 2,40 lockar bäst denna gång.

Signa upp dig hos Coolbet idag och få 100 % bonus upp till 1000 kronor samt en årsprenumeration på fotbollsmagasinet Offside eller presentkort värda 200 kronor.

Den här artikeln handlar om: