Sök
171126 Vita HŠstens trŠnare Jonas Johnson under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan AIK och Vita HŠsten den 26 November 2017 i Stockholm. Foto: Andreas Sandstršm / BILDBYRN / Cop 104 …
Nyheter

Allsvenska klubben diskuterar förändringar: ”Kan vara en av sakerna vi ser över”

De styrande i klubben är inte nöjda över elfteplatsen i Hockeyallsvenskan. Därför förs nu diskussioner om förändringar i Vita Hästen. Men tränaren Jonas Johnson sitter säkert.
— Han har kontrakt säsongen ut och det är inte aktuellt att byta ut honom, säger klubbens ordförande Yvonne Anglesjö till nt.se.

Vita Hästen hade högre förväntningar på säsongen och nu pratar klubben öppet om att de funderar över förändringar. Ordföranden Yvonne Anglesjö förnekar inte heller att de förändringarna kan ske i båset. Huvudtränaren Jonas Johnson ska enligt henne sitta säkert, men det kan bli aktuellt med en ledare till.
— Jag vill inte säga för mycket, men det kan vara en av sakerna vi ser över, blir det kryptiska svaret till nt.se.

HÄNGA KVAR

Ordföranden stänger inte heller dörren för nya spelare in i klubben.
— Det är inget som vi kommer att göra bara för sakens skull. Ska vi ta in spelare ska de lyfta oss, göra oss bättre. Vi ser hela tiden över den ekonomiska delen och har koll på den, säger hon och fortsätter att berätta i artikeln att det huvudsakliga målet är att hänga kvar i serien, och inte topp åtta som ger kval uppåt.
— Det är inte det huvudsakliga målet. Självklart vill vi vara med där men vi ska spela i allsvenskan även nästa säsong. Det är det vi jobbar för.

Den här artikeln handlar om: