Sök
20151002 Jyväskylä, SM Liigan jääkiekkopeli JYP – KooKoo, kuvassa KooKoo Juuso Rajala, / Jari Pekkarinen All Over Press …
Nyheter

Troja/Ljungby förlänger med finsk forward: ”Haft ett jäkla driv i laget sedan han kom in”

Juuso Rajala får fortsatt förtroende med Troja/Ljungby i Hockeyallsvenskan. 
Nu meddelar klubben på sin hemsida att inlåningen förlängs med fyra matcher. 

Från det tyska andraligalaget Dresden togs Juuso Rajala in på lån till Troja/Ljungby för att få till lite fart på laget i Hockeyallsvenskan. På fem matcher står den finske forwarden noterad för en assist i klubben.

”RÄTTVIS MÖJLIGHET ATT GÖRA ETT ORDENTLIGT AVTRYCK”

Och nu, på Troja/Ljungbys hemsida, meddelar man att det blir en förlängning för 29-åringen. Lånet sträcker sig först och främst över de fyra kommande matcherna.
– Sedan Juusos första matcher här har vi haft ett jäkla driv i laget, med ganska bra resultat som följd. Större konkurrens och en annan hierarki har varit bra för gruppen. Under denna period har vi också fått se en allt bättre spelare i Juuso efter hand som han skruvat upp tempot och mot Södertälje gjorde han en riktigt fin match. Nu har vi ytterligare några träningar och matcher att känna på varandra vilket ger bra möjlighet för oss att lära känna Juuso samt en rättvis möjlighet för honom att göra ett ordentligt avtryck här hos oss, säger Pelle Svensson, tränare i Troja.

Därmed är han alltså spelklar för onsdagens drabbning, där Troja möter Modo.

Den här artikeln handlar om: