Sök
Feb 14, 2017; Toronto, Ontario, CAN; Toronto Maple Leafs goaltender Frederik Andersen (31) makes a save against the New York Islanders during the first period at the Air Canada Centre. Mandatory Credit: John E. Sokolowski-USA TODAY Sports *** Please Use Credit from Credit Field *** IBL …
Toronto

Danske SHL-bekantingen straffas i NHL – får böter

Det var en sekvens i matchen mellan Vegas Golden Knights och Toronto Maple Leafs som tidigare Frölundamålvakten Frederik Andersen tycktes slås omkull. 
Nu agerar NHL och ger honom böter för filmning. 

För några år sedan gjorde han enorm succé i Frölundas mål i SHL. Och sedan dess har Frederik Andersen huserat på andra sidan Atlanten – i NHL. Under matchen mot Vegas Golden Knights för sitt Toronto Maple Leafs den 31 december gjorde den danske landslagsmannen ett tilltag som han nu straffas för.

FÅR BÖTA

Andersen ska hämta pucken bakom sin egen kasse, och tycks där vältas omkull av en Vegasspelare som kommer farande mot honom. Men efter reprisbilder ser man att målvakten tar i när han slänger sig. Nu kommer också domen: Böter på 2 000 dollar för filmning, skriver NHL.com.

Den här artikeln handlar om: