Sök
170204 Malmš Redhawks Lars Bryggman under en ishockeymatch i SHL mellan Malmš Redhawks och SkellefteŒ den 4 februari 2017 i Malmš. Foto: Anders Bjurš / BILDBYRN / Cop 145 …
SHL

Skriver kontrakt till 2020: ”En potentiell landslagsman”

Malmö har förlängt med en viktig kugge. Forwarden Lars Bryggman stannar i två säsonger till.
– Han har gjort en jätteresa sedan han anslöt till oss från Pantern, säger sportchefen Patrik Sylvegård.

Det var under förra säsongen han anslöt på lån från Pantern. Sedan dess har Lars Bryggman blivit kvar i Malmö. Nu blir han det i ytterligare två år. Malmö meddelade idag på sin hemsida att forwardsspelaren blir kvar över säsongen 2019/2020.

Man har stora förhoppningar på 25-åringen.
–  Vi är självklart mycket glada över att få behålla Lars. Han har gjort en jätteresa sedan han anslöt till oss från Pantern och vi ser honom som en stöttespelare hos oss framöver. Fortsätter han att utvecklas på liknande sätt är han en potentiell landslagsman, säger Malmös sportchef Patrik Sylvegård.

”SER FRAM EMOT ATT SE VAD VI KAN ÅSTADKOMMA”

Igår stod han får två poäng i segern mot Brynäs. Totalt har Bryggman noterat 19 poäng under säsongen. Det här är faktiskt hans första hela säsong i SHL.
– Det ska bli jättekul att vara kvar i klubben. Jag tycker att vi har en miljö här i Malmö där spelare utvecklas och blir bättre. Som lag tar vi dessutom steg hela tiden och jag ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma både den här våren och de två kommande säsongerna, säger Lars Bryggman själv.

Tidigare har han spelat SHL-hockey för Luleå.

Den här artikeln handlar om: