Sök
Christoffer Rifalk har skrivit på för två nya år i Oskarshamn.
Nyheter

Oskarshamn säkrar upp målvakt: ”Vi fick god mersmak av honom”

Inför den allsvenska slutspurten står det nu klart att Oskarshamn förlänger med målvakt. 
Det är den förre Kalixmålvakten Christoffer Rifalk som har skrivit på för två nya år med klubben. 

Christoffer Rifalk gjorde imponerande insatser för Kalix i Division 1. På tio matcher hade han en övertygande räddningsprocent på 92,9 och för det togs han på lån till Hockeyallsvenska klubben Oskarshamn.

Och nu på fredagsförmiddagen meddelade Oskarshamn att man förlänger med Rifalk. Kontraktet är skrivet på två år.
– Christoffer gjorde det bra när han var här i inledningen av säsongen och vi fick god mersmak av honom. Det är en ung, seriös och driven kille som utan tvekan är redo för nästa steg i sin karriär. Vi tror mycket på honom och därför känns det bra att få hit honom redan nu och även ha honom klar för nästa säsong, säger sportchefen Per Kenttä.

Den här artikeln handlar om: