• Publicerat 28 februari, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Ludvig ElvenesFoto: Bildbyrån

Ludvig Elvenes har gjort en bra säsong i Oskarshamn och noterat 26 poäng på 49 matcher. Nu är den sista matchen i IKO gjord. Han återvänder nämligen till Rögle.
– Jag ser fram emot att få hem Ludvig, säger sportchefen Chris Abbott.

Bröderna Elvenes lånades inför säsongen ut från Rögle till Oskarshamn. Lucas plockades hem redan i november och nu väljer Rögle att göra samma sak med storebror Ludvig. Det skriver man på sin hemsida.
– Jag ser fram emot att få hem Ludvig. Det är en intressant spelare som kan hjälpa oss. Jag vet att han är inspirerad och ser fram emot att återvända till oss, säger sportchefen Chris Abbott.

Ludvig ser med glädje tillbaka på sin (nästan) hela säsong i Oskarshamn.
– Jag har Oskarshamn att tacka för jättemycket. De har tagit hand om mig väl och hjälpt mig mycket i min utveckling som spelare. Det här är min första riktiga seniorsäsong och jag har fått mycket förtroende vilket hjälpt mig mycket, säger han.

Ludvig Elvenes har noterats för 42 SHL-matcher för Rögle under sin karriär och har på dessa fått med sig ett mål.