Sök
Nashvilles Ryan Johansen och Anaheims Ryan Kesler.
Nyheter

Gordie Howe-hattrick – och irriterat: ”Kan nog fortsätta”

Under förra säsongens slutspel var det rejält irriterat mellan Ryan Johansen och Ryan Kesler. I natt var första gången de återigen ställdes mot varandra. Och det gick minst sagt hett till igen. Och allra hetast var nog ändå Johansen, som stod för ett Gordie Howe hattrick.
– Han hade en fight, ett mål och en assist. Det är old school, konstaterar Nashvilles huvudtränare Peter Laviolette.

NASHVILLE (HOCKEYSVERIGE.SE)
Nashville Predators och Anaheim Ducks är två tuffa konkurrenter. Rivaliteten har inte direkt minskat efter förra säsongens slutspelsserie lagen emellan. Predators Ryan Johansen och Ducks Ryan Keslers munhuggningen var bra virke för att hålla irritationen vid liv till årets säsong.

Och i natt möttes Johansen och Kesler igen, för första gången sedan Nashville tog hem slutspelsserien. Det var alltså inte helt oväntat att det gick hett till. Och allra hetast blev det såklart mellan dessa två. Det dröjde dock till slutet på andra perioden innan handskarnas kastades, och fighten var ett faktum.
– Det var väl i slutspelet förra året som det började koka egentligen, berättar Filip Forsberg för hockeysverige.se.
– Det är väl klart att sådant lägger sig väl egentligen aldrig. Det känns som att det kan nog fortsätta… (leende).

Att Ryan Johansen vann själva fighten känns tveksamt. Men totalt sett får man nog ändå utse honom som vinnare. Precis som i slutspelet stod Nashville som segrare. Johansen hade dessutom ett Gordie Howe hattrick.
– Haha, ja. Det var kul. En speciell match för honom så det känns bra, fortsätter Forsberg.

”OLD SCHOOL”

Nashvilles huvudtränare Peter Laviolette, kunde se sitt lag ta tionde raka segern efter 4-2. Och han fick naturligtvis ge sin syn på Johansens show.
– Han kan ta hand om sig själv och hade en bra match. Han hade en fight, ett mål och en assist. Det är old school, det är old school, konstaterar coachen.

 

Den här artikeln handlar om: