Sök
180323 SkellefteŒs Joakim Lindstršm och FŠrjestads Oskar Steen efter en omtalad tackling under kvartsfinal 3 i SM-slutspelet i ishockey mellan FŠrjestad och SkellefteŒ den 23 mars 2018 i Karlstad. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRN / kod FK / Cop 185 …
Skellefteå AIK

Stjärnan anmäld – kan stängas av

Det var med fyra minuter kvar av den första perioden i gårdagens kvartsfinal mellan Färjestad och Skellefteå som Joakim Lindström tacklade Oskar Steen i huvudet. Nu riskerar stjärnan avstängning.

Oskar Steen hade precis avslutat ett anfall när Skellefteås stjärna Joakim Lindström kom med fart från sidan och träffade Färjestadsspelaren i huvudet. Lindström klarade sig från straff under matchen, men nu är han anmäld till disciplinnämnden som väntas komma med sitt besked idag huruvida Lindström stängs av eller ej.

HÅRT SLAG

Skulle Lindström stängas av skulle det vara ett hårt slag för Skellefteå. 34-åringen gjorde 50 poäng i grundserien och har hittills på tre matcher i slutspelet gjort tre mål och en assist.

Den här artikeln handlar om: