Sök
180323 SkellefteŒs Joakim Lindstršm och FŠrjestads Oskar Steen efter en omtalad tackling under kvartsfinal 3 i SM-slutspelet i ishockey mellan FŠrjestad och SkellefteŒ den 23 mars 2018 i Karlstad. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRN / kod FK / Cop 185 …
SHL

Efter Lindströms tackling – nu är han tillbaka

Han sänktes av Joakim Lindström i fredags och spelade inte igår. Men idag var Oskar Steen tillbaka på isen när Färjestad tränade.

Det var med fyra minuter kvar av den första perioden i fredagens kvartsfinal mellan Färjestad och Skellefteå som Joakim Lindström tacklade Oskar Steen i huvudet. Lindström stängdes av i fem matcher och fanns inte med i gårdagens fjärde match mellan lagen.

Det gjorde inte heller Oskar Steen. Men idag körde han ett fullt träningspass med Färjestad enligt Värmlands Folkblad.
— Det kändes ändå helt okej, säger han till tidningen.

 

Den här artikeln handlar om: