Sök
Viktor Ekbom.
SHL

VÅRSTÄDNING: Sju spelare lämnar Örebro

Örebro städar rejält i truppen. Sju spelare, däribland Viktor Ekbom och Daniel Viksten, lämnar klubben.

Örebro hade en tung säsong men räddade till slut sitt SHL-kontrakt. Till nästa säsong har backen Kristian Näkyvä sagts vara klar för klubben men nu är även sju spelare klara att lämna.

Man bekräftar på sin hemsida att  Axel Brage, Viktor Ekbom, Ari Gröndahl, Daine Todd, Daniel Viksten, Filip Ahl och Jeremy Williams lämnar Örebro Hockey. Ekbom har sagts vara klar för Frölunda och Viksten har sagts vara klar för Färjestad. Det är de två tyngsta namnen som lämnar klubben.

STANNAR WEINSTOCK?

Gröndahl och Williams anslöt sent och Filip Ahl har varit utlånad till BIK Karlskoga. Axel Brage agerade backup till Eero Kilpeläinen.

Däremot skriver Örebro ingenting om Marcus Weinstock, vars kontrakt nu löper ut. Klubbikonen gjorde 27 poäng den gångna säsongen. Han är en av spelarna som kan bli kvar.
– Vi vill tacka samtliga spelare för deras insatser i Örebro Hockey och önska dem lycka till i framtiden. När det gäller övriga spelare som inte har kontrakt har vi en fortsatt dialog med dem om deras eventuella fortsättning i föreningen, säger sportchef Niklas Johansson.

Den här artikeln handlar om: