Sök
180303 Rögles målvakt Justin Pogge under uppvärmningen innan ishockeymatchen i SHL mellan Karlskrona och Rögle den 3 mars 2018 i Karlskrona. Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN / Cop 214 …
SHL

Kom in när läget var nattsvart och bidrog till vändningen – nu stannar han

Efter det att Rögle fått en miserabel start av den nyss avslutade säsongen värvade man in målvakten Justin Pogge. Han var en bidragande orsak till att det slutligen vände för klubben. Nu stannar han i Ängelholm ytterligare två säsonger.

Den tilltänkte förstemålvakten Ville Kolppanen drabbades av en hjärnskakning redan på försäsongen och för att avlasta SHL-rookien Emil Kruse hämtades Justin Pogge in.

Den 31-årige kanadensaren var i allra högsta grad inblandad i att Rögle kunde vända den taskiga starten till att greja nytt SHL-kontrakt.
— Jag vet att alla törstar efter ett slutspel och det hoppas jag få vara med och bidra till att vi når. Det är den här tiden av året som det är roligast att spela hockey, säger Justin Pogge till klubbens hemsida.

MÅLVAKTSTRION INTAKT

Igår förlängde även Ville Kolppanen sitt kontrakt och dessutom finns Emil Kruse kvar i klubben. Men att ha tre målvakter på a-lagskontrakt ser inte sportchefen Chris Abbott som några problem.
— Nej, det är viktigt att ha bredd och djup även på den positionen. Det viktiga är att se till att alla får den matchning de behöver.

Den här artikeln handlar om: