Sök
Kodie Curran
Rögle BK

Poängbacken till SHL: ”En spelare som jag försökt landa sen jag satte mig på sportchefsstolen”

Det har under ett längre tag ryktats om att den poängstarke backen Kodie Curran skulle vara på gång till Rögle. Nu bekräftar klubben att 28-åringen är klar för de två kommande säsongerna.

Det har varit en dragkamp om kanadensarens signatur. Han har under sin starka säsong i Storhamar ryktas både till Malmö och Frölunda. Men också Rögle, och det är nu de som vunnit hans tjänster under de närmaste två åren.
— Kodie Curran är en spelare som jag försökt landa sen jag satte mig på sportchefsstolen i Rögle. Han är en mogen och talangfull offensiv försvarare som är stark. Jag förväntar mig att han blir en stor del i vår lineup. Och han vet hur man vinner mästerskap, säger sportchefen Chris Abbott till Rögles hemsida.

73 POÄNG

Curran stod för smått makalösa 73 poäng (grundserie och slutspel) under sin säsong i Norge som häromdagen kröntes med att han blev mästare med Storhamar.
— Jag har haft en fantastisk säsong här i Storhamar och är tacksam för att få vara en del av deras organisation. Men allt har ett slut, jag har fått möjligheten att gå vidare och jag ser verkligen fram emot att komma till Rögle och den svenska ligan. Det blir en ny härlig utmaning, säger Kodie Curran.

Den här artikeln handlar om: