Sök
Joakim Andersson …
SHL

Klubben bekräftar att förre NHL-forwarden lämnar

I förrgår framkom det uppgifter på att Joakim Andersson inte skulle bli kvar i Örebro. Nu går klubben ut och bekräftar det hela.

Joakim Andersson, med över 200 matcher för Detroit på meritlistan, kom inför förra säsongen till Örebro men fick hela första året på tvåårskontraktet spolierat på grunda av skada. Skadebekymren fortsatte sedan att gäcka Andersson i inledningen av den nyss avslutade säsongen, men efter ett tag fick han ordning på grejerna och totalt blev det 39 matcher och 15 poäng.

INGEN DIALOG

I förrgår berättade dock både Andersson och Örebros sportchef Niklas Johansson för Hockeypuls att ingen dialog finns mellan spelare och klubb angående en kontraktsförlängning och idag gick klubben ut och bekräftade att Andersson lämnar klubben.

29-åringen har förutom Örebro även spelat SHL-hockey för Frölunda där han vann två raka JSM-guld 2007 och 2008

Den här artikeln handlar om: