Sök
21.04.2015 Luzern , SCHWEIZ, Herren IIHF Eishockey U18 Weltmeisterschaft Schweden – Russland TORJUBEL Gustav Olhaver (Schweden U18) PUBLICATIONxNOTxINxSUI 21 04 2015 Lucerne Switzerland men IIHF Ice hockey U18 World Cup Sweden Russia goal celebration Gustav Sweden U18 PUBLICATIONxNOTxINxSUI …
Tingsryds AIF

Tidigare J-landslagsmannen lämnar en småländsk klubb – för en annan

Sejouren i Oskarshamn blev bara ettårig. Nu lämnar Gustav Olhaver för spel i Tingsryd.

Gustav Olhaver kom till  säsongen 16/17 hem till Sverige igen och skrev på för Rögle. Efter ett år där flyttade han till Oskarshamn – och efter ett år där väntar en ny flytt för den J-landslagsmeriterade centern.

Olhaver är klar för Tingsryd, rapporterar Smålandsposten. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med den småländska klubben.

Den gångna säsongen blev det sex mål och sju målgivande passningar i HockeyAllsvenskan för 20-åringen.

Den här artikeln handlar om: