Sök
Josh Bailey.
VM 2018

Gjorde sitt livs säsong – nu kallas han in till Kanadas VM-trupp

Här är nästa tunga namn som är klart för VM-spel. Josh Bailey tar plats i Kanadas trupp.

Kanadas VM-trupp innehåller redan stjärnor som Connor McDavid, Matt Barzal och Ryan O’Reilly för att nämna några. Nu ansluter ytterligare ett tungt namn. Islandersstjärnan Josh Bailey är nämligen klar för spel i VM-turneringen.

Hockey Canada meddelar på sitt twitterkonto att 28-åringen kallas in då backen Vince Dunn tvingats kasta in handduken. St. Louis-backen har ådragit sig en skada och ersätts alltså av Islanders stjärnforward.

Josh Bailey gjorde en kanonsäsong och stod för 71 poäng på 76 matcher. Han slog därmed sitt eget poängrekord från säsongen dessförinnan, som var på något mer blygsamma 58 poäng.

Den här artikeln handlar om: