Sök
Apr 22, 2018; Denver, CO, USA; Nashville Predators left wing Viktor Arvidsson (33) scores on a shot in the third period against the Colorado Avalanche in game six of the first round of the 2018 Stanley Cup Playoffs at the Pepsi Center. Mandatory Credit: Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports IBL …
VM 2018

Uppgifter: Han ansluter till Tre Kronor i VM

Efter Nashvilles uttåg i slutspelet dök möjligheten upp. En av alla Predators alla svenskar är klar för VM. Det är Viktor Arvidsson som ansluter till Tre Kronor. 

Tidigare i dag kom beskedet att Nashville Predators Calle Järnkrok inte kommer att spela VM för Tre Kronor.

Men enligt Hockeynews så ansluter en annan svensk i från NHL-klubben. Det är Viktor Arvidsson som flyger över till Danmark.

Om uppgifterna stämmer överens med verkligheten är det helt klart en drömförstärkning i ett VM-lag. Arvidsson har den här säsongen varit en av Nashvilles främsta poängplockare. Han gjorde 61 poäng (29+32) på 78 grundseriematcher i NHL. I slutspelet blev det nio poäng (5+4) i protokollet.

Den här artikeln handlar om: