Sök
Kan Justin Faulk lösa Torontos backproblem?
Toronto

Kan han bli lösningen på Torontos backproblem?

Toronto har närmast ett överflöd av talang offensivt, men defensivt har de det inte lika bra ställt. Kanske kan Carolinas Justin Faulk bli lösningen på lagets problem? Bob McKenzie säger att Faulk kan hamna i Maple Leafs.

Toronto har en helt okej backsida, med Morgan Rielly i spetsen, men den är knappast något de kommer kunna utmana om Stanley Cup med. Under flera år har det snackats om att de ska göra en stor backtrejd, där Oliver Ekman-Larsson och Drew Doughty ryktats in medan en sådan som William Nylander ryktas vara priset de får betala.

Nu menar TSN:s Bob McKenzie att Justin Faulk kan bli Maple Leafs nästa pusselbit på backsidan. I radioprogrammet TSN 1050 pratade McKenzie idag om att Faulk är intressant för Toronto och att övergången är möjlig.
– Snacket går om att Carolina är öppna för att göra en hel del saker. Alla spelare utom Sebastian Aho är tillgängliga.

VILL INTE SLÄPPA NYLANDER

McKenzie sade också att Toronto inte gärna trejdar bort vare sig William Nylander eller Connor Brown men att den sistnämnde kan komma att offras i en trejd med Carolina Hurricanes.

Justin Faulk har de senaste åren legat mellan 30 och 40 poäng men gjorde så sent som säsongen 14/15 hela 49 poäng. Den här säsongen, då han dessutom var lagkapten för Carolina, blev det 31 poäng.

En trejd tippas kunna genomföras kring draften om en dryg månad.

Den här artikeln handlar om: