Sök
Pernilla Forsgren och Zsofia Jókai Szilágyi är två av de som förlänger med Luleå.
SDHL

Mästarna förlänger med trio – och värvar nygammal spelare

Svenska mästarna Luleå meddelade strax efter lunch på onsdagen att de förlänger kontrakten med trion Pernilla Forsgren, Sandra Rannerud och Zsofia Jókai Szilágyi. 

Pernilla Forsgren och Sandra Rannerud förlänger sina avtal med två säsonger. Ungerskan Zsofia Jókai Szilágyi hade sedan tidigare kontrakt över nästa säsong, men förlänger det redan nu över 2020 också.

TROR PÅ LANDSLAGSDEBUT

Tränaren Fredrik Glader förefaller vara nöjd med sin triss i nyskrivna kontrakt och han tror på ett genombrott för en av dem i närtid.
— Det är jättekul att tre spelare, som redan har utvecklats mycket under sin tid i vår förening, valt att stanna kvar i Luleå Hockey/MSSK. Det är tre spelare som bidrar till att höja nivån i vårt lag och de har alla goda möjligheter att utvecklas mycket redan till nästa säsong. Förhoppningsvis kommer vi kunna se Pernilla Forsgren göra landslagsdebut den här säsongen eller nästa, säger han till klubbens hemsida.

VÄRVAR

24-åriga Linn Peterson gjorde 31 poäng på 33 matcher för Luleå säsongen 2016/2017 och lämnade därefter klubben. Men nu är hon tillbaka.
— Det kändes tråkigt att tappa Linn Peterson inför den förra säsongen, utifrån att hon då hade gjort sin hittills bästa säsong i karriären. Så nu känns det minst lika glädjande att hon väljer att komma tillbaka till oss när suget efter SDHL-hockey kommit tillbaka, säger Fredrik Glader till klubbens hemsida.

Den här artikeln handlar om: