Sök
Toronto Maple Leafs
Toronto

Toronto hämtar in ersättare för ersättaren

För nästan två veckor sedan utsågs Kyle Dubas till ny GM i klassiska Toronto Maple Leafs efter Lou Lamoriello. Dubas var tidigare assisterande GM och nu är hans efterträdare utsedd: Laurence Gilman, senast på samma position i Vancouver Canucks.

53-årige Laurence Gilman har en lång erfarenhet som assisterande general manager i NHL. Han inledde som president i Phoenix Coyotes 1998, men några år senare installerades han som assisterande GM. 2008 bytte han till Vancouver och var kvar där till 2015.

ERSÄTTER ERSÄTTAREN

Nu har han alltså klart med ett nytt jobb som Kyle Dubas närmaste man i Toronto Maple Leafs. Dubas har ju haft samma roll i Toronto de fyra senaste säsongerna och klev upp på GM-positionen när Lou Lamoriello lämnade för en tid sedan.

Laurence Gilman blir också GM i farmarlaget Marlies.

Den här artikeln handlar om: