Sök
Melinda och Erik Karlsson och Mike Hoffman
Ottawa

Erik och Melinda Karlsson ska ha hotats – av lagkamratens flickvän: ”Önskade livet ur vårt ofödda barn”

Här är årets kanske mest bisarra historia i ishockeyvärlden. Ottawa Citizen avslöjar att Melinda Karlsson begärt skydd mot Mike Hoffmans flickvän Monika Caryk då hon anklagas för att ha hotat och trakasserat paret Karlsson – och önskat livet ur deras barn.
– Hon har också uttalat att hon önskar att jag var död och att någon skulle ”ta hand om” min mans ben för att avsluta hans karriär, skriver Melinda Karlsson i sin ansökan.

Melinda Karlsson har anmält Monika Caryk, flickvän till Ottawastjärnan Mike Hoffman, för trakasserier och hot och begär skydd mot henne. Anledningen är att Caryk ska ha postat över 1000 negativa kommentarer om Karlsson.

Ottawa Citizen avslöjar att Melinda Karlsson i sin ansökan skriver följande:
– Monika Caryk har vid flera tillfällen önskat livet ur vårt ofödda barn. Hon har också uttalat att hon önskar att jag var död och att någon skulle ”ta hand om” min mans ben för att avsluta hans karriär. Monika Caryk har postat över 1000 negativa och kränkande kommentarer om mig.

ANKLAGADE FRUN FÖR BARNETS DÖD

I samband med att Erik och Melinda Karlssons son Axel dog vid födseln lade Ottawakaptenen upp en bild på Instagram där han uttryckte sin sorg. Inlägget fick tusentals medlidande kommentarer, men också en negativ. Där stod det:
– Jag lider med babyn som inte fick en chans eftersom Melinda tog smärtstillande varje dag.

Sju minuter senare svarade Erik Karlsson:
– Hur vågar du? Du har gjort fakekonton och köpt hackade sådana i månader för att trakassera mig och min fru men det där var ett nytt lågvattenmärke även för dig. Du är en vidrig person.

Kontot ska, om man ska tolka Ottawa Citizen, tillhöra Monika Caryk på något vis.

HOFFMAN NEKAR

Trakasserierna ska ha pågått från november till maj månad, åtminstone.

Caryks pojkvän Mike Hoffman har redan ryktats bort från Ottawa och de ryktena lär inte avta nu. Forwardsstjärnan valde först att inte kommentera det hela men valde sen att förneka anklagelserna mot hans flickvän totalt.
– Det är 150 procent säkert att jag och min flickvän inte står bakom det här. Vi kommer göra det vi kan för att ta reda på vem som ligger bakom detta, säger han i ett uttalande.

Det sista ordet lär inte vara sagt, med andra ord.

Den här artikeln handlar om: