Sök
Emil Lundberg
Nyheter

”Det var ett helvete, och ångesten mellan matcherna var hemsk”

Han var med och spelade ur Karlskrona ur SHL. Men när säsongen var slut kunde Emil Lundberg nästan känna en lättnad.
–  Till slut blev det nästan som att man bara ville spela matcherna så att man fick veta om man klarade sig kvar eller åkte ur, säger han till Hockeypuls.

Efter tre år i SHL åkte Karlskrona som bekant ur ligan, sedan de förlorat ett rysarkval mot Timrå med 4-3 i matcher. Emil Lundberg, som lämnade klubben efter uttåget, berättar i en intervju med Hockeypuls om kvalet.

Och det är inte direkt med värme han ser tillbaka på matchserien mot Timrå.
–  Det låter sjukt att säga det, men det blev nästan som en lättnad när säsongen tog slut, trots att vi åkte ur. Det har varit sån ångest, sjukt tungt. Det har tagit hårt på skallen. Till slut blev det nästan som att man bara ville spela matcherna så att man fick veta om man klarade sig kvar eller åkte ur. Det var ett helvete, och ångesten mellan matcherna var hemsk. Jag vill inte uppleva det igen, säger han.

TRÖTT PÅ BOTTEN

Nu är Lundberg kontraktslös, och han är trött på att spela för ett lag i de lägre delarna av tabellen.
– Om det inte blir SHL så vill jag spela i ett lag som håller till högre upp i tabellen. Jag har inte lust att vara i ett lag i botten.

Tidigare har MrMadhawk avslöjat att Björklöven är nära att sajna upp Emil Lundberg. Det blir i så fall en återkomst till klubben för forwarden.

Den här artikeln handlar om: