Sök
Ylva Martinsen.
Nyheter

Damkronorna presenterar säsongens ledarstab: ”Mycket glad och nöjd”

Den 1 april tillträdde Ylva Martinsen som förbundskapten för Damkronorna. Idag offentliggjorde Svenska ishockeyförbundet vilka Martinsen kommer att ha i sin ledarstab under kommande säsong.

Martinsen kommer bland annat att ha Oscar Dahlgen som sin assisterande coach samt Ola Kahem som målvaktstränare. Den tidigare landslagsspelaren Johanna Malmström, som spelat 58 A-landskamper för Sverige, kliver in som Team Manager.
– Det känns väldigt bra att ha ”laget bakom laget” på plats! Tillsammans kommer vi att arbeta hårt för att spelarna de bästa förutsättningarna att prestera maximalt i våra turneringar under säsongen och jag ser verkligen fram emot att få börja den resa vi har framför oss, säger förbundskapten Ylva Martinsen till Svenska ishockeyförbundets officiella hemsida.

Här är ledarstaben i sin helhet:

Förbundskapten: Ylva Martinsen
Assisterande coach: Oscar Dahlgren
Målvaktstränare: Ola Kahem
Team Manager: Johanna Malmström
Videocoach: Nanna Holm-Glaas
Materialförvaltare: Benny Andersson
Doktor: Ingergerd Lantz
Sjukgymnast: Mikaela Naess

– Jag är mycket glad och nöjd över det team som kommer leda Damkronorna framåt, min uppfattning är att det finns en hög kompetens i gruppen och det är en bra mix av människor som brinner för ishockeyn och kan leda Damkronorna och svensk dam och flickhockey framåt tillsammans med klubbar och distrikt, säger tävlingschefen Olof Östblom till sajten.

Den här artikeln handlar om: