Sök
Niklas Hjalmarsson.
Nyheter

Hjalmarssons kontrakt går ut nästa sommar – nu kommer uppgifter om framtiden

Hans kontrakt går ut nästa sommar men redan nu verkar det som att Niklas Hjalmarsson kommer förlänga med Arizona Coyotes bortom den tiden. Uppgifter låter berätta att han kommer sätta sin signatur på ett kontrakt efter den 1 juli.

Enligt NHL-reglementet får spelarna inte skriva på ett nytt kontrakt förrän den 1 juli året innan det nuvarande går ut. Exempelvis så har Oliver Ekman Larsson fortfarande inte förlängt sitt kontrakt som går ut samtidigt som Hjalmarssons, men det mesta tyder på att det kommer skrivas på inom några veckor.

SKA VARA ÖVERENS

Nu låter journalisten Craig Morgan berätta att han har uppgifter på att även Niklas Hjalmarsson kommer förlänga sitt kontrakt som går ut 2019. Detaljerna i kontraktet ska inte vara kända, men parterna ska vara överens.

Niklas Hjalmarsson kom till Arizona förra sommaren efter att ha spenderat sina 10 första NHL-år i Chicago Blackhawks där han vann tre Stanley Cup. Han tvingades avstå en stor del av säsongen på grund av skada och kom bara upp i 48 matcher för sin nya klubb. Men nu ser det alltså ut att bli betydligt fler än så.

Den här artikeln handlar om: