Sök
Linköping värvar på damsidan …
SDHL

Poängstark forward till Linköping

LHC meddelar att man har gjort klart med den kanadensiska forwawrden Kennedy Marchment. Parterna är överens om ett ettårskontrakt. 
– Jag ser fram emot att komma till LHC och fortsätta min utveckling, säger hon till klubbens hemsida. 

Kennedy Marchment, 22, kommer närmas från St Lawrence University i den nordamerikanska collegeligan. På fyra säsonger noterades hon för 59 mål och 95 assist på 142 matcher.
– -Jag har bara hört gott om Linköping och den professionalism de har. Jag har blivit väl omhändertagen genom hela processen och Kim har varit otroligt hjälpsam, vilket betyder mycket för mig, säger Kennedy Marchmen

Kim är i det här fallet sportchefen för damlaget Kim Martin Hansson och även hon är nöjd:
-Kennedy är en grymt poängstark forward som har gjort succé inom collegehockeyn. Jag ser fram emot att se henne ta sig an SDHL samt att ta ytterligare steg i sin utveckling hos oss i LHC, säger Kim Martin Hasson, Sportchef LHC Dam.

Kontraktet är skrivet på ett år och Marchment ansluter till laget i augusti.

Den här artikeln handlar om: