Sök
Geoff Platt.
Växjö Lakers HC

Tidigare Växjöstjärnan lämnar ryska storklubben – efter tunga säsongen

Efter en tung säsong lämnar Geoff Platt CSKA Moskva. Ny klubbadress: Jokerit.

Växjö stod för en av klubbens största värvningar i sin korta historia när de hämtade in den poängstarke KHL-spelaren Geoff Platt till säsongen 16/17. Det blev emellertid bara 25 matcher i klubben för den vitryske kanadensaren. Sen hade CSKA Moskva valt att köpa loss Platt från Växjö. Det blev tio mål på de 25 matcherna.

I återkomsten till CSKA Moskva har Platt dock haft svårt att leverera och den gångna säsongen blev det bara 8+3 på 28 matcher. Nu står det dessutom klart att han inte kommer stanna i den ryska storklubben.

KLAR FÖR JOKERIT

Nästa säsong spelar Geoff Platt i stället för en annan KHL-klubb, finska Jokerit. Det skriver klubben på sin Instagram. 33-åringen har skrivit på ett ettårskontrakt med den Helsingforsbaserade klubben.

Totalt har han gjort 263 poäng på 428 matcher i KHL.

https://www.instagram.com/p/BlSI8BhFWHw/

Den här artikeln handlar om: