Sök
TORONTO, ON – MARCH 28: Toronto Maple Leafs Center William Nylander (29) reacts during the third period of the NHL Eishockey Herren USA regular season game between the Florida Panthers and the Toronto Maple Leafs on March 28, 2018, at Air Canada Centre in Toronto, ON, Canada. (Photograph by Julian Avram/Icon Sportswire) NHL: MAR 28 Panthers at Maple Leafs PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon1803282858 …
Toronto

Står utan kontrakt – Nylander om sin framtid: ”Det är mellan min agent och Kyle”

Hans rookiekontrakt har gått ut och det i kombination med Toronto Maple Leafs värvning av John Tavares har satt fart på spekulationerna om William Nylanders framtid i klubben. I en intervju med TSN berättar nu Nylander att han inte stressar upp sig över det hela.

Med ett lönetak och unga skickliga spelare som Auston Matthews, Mitch Marner och William Nylander att ta hänsyn till sitter klubbens nya GM Kyle Dubas i en sits som lär kräva mycket fixande och trixande för att sy ihop det ekonomiska. Addera det faktum att superstjärnan John Tavares hämtats in från New York Islanders under sommaren och att både Matthews och Marner ska ha nya feta kontrakt om ett år, så förstår man att det kommer krävas magi för att pressa in alla under lönetaket.

VILL TA DET LÅNGSAMT

Mitt i allt detta står William Nylander, vars kontrakt redan gått ut. Det har under sommaren spekulerats om hans framtid i Maple Leafs och huruvida klubben har råd att behålla honom. I en intervju med TSN berättar Nylander att GM Kyle Dubas vill ta kontraktsförhandlingarna i maklig takt.

Nylander vill inte avslöja vilken form av kontrakt man diskuterar, långt eller kort.
— Det är mellan min agent och Kyle. De pratar om det och jag är inte så inblandad i det just nu. Jag tror att ju närmare vi kommer säsongen, desto mer dialog kommer det bli. Kyle säger att det kan ta tid och jag är inte så stressad över det, säger han till TSN.

Efter att ha delat debutsäsongen mellan NHL och AHL har Nylander de två senaste säsongerna varit bofast i Maple Leafs topplinor och gjort 61 poäng vardera säsong.

 

Den här artikeln handlar om: