Sök
William Nylander
Toronto

Nylander blir omslagspojke för NHL 19: ”En barndomsdröm”

William Nylander tar plats på omslaget på en Sverige-exklusiv variant av NHL 19. Det meddelas i ett pressmeddelande.
– Det är en ära att få vara på omslaget för svenska versionen av NHL 19, det är lite av en barndomsdröm som jag haft sedan jag varit liten, säger Torontostjärnan.

William Nylander har stått i rampljuset sedan tidiga tonår och har år för år utvecklats, till att nu bli en av Sveriges största ishockeystjärnor. Det kommer därför inte som någon skräll att det blir han som får pryda omslaget till den svenska versionen av EA SPORTS NHL 19.
– William Nylander är en fantastisk ambassadör för NHL 19. Inte bara för att han är en dedikerad NHL-spelare, utan också för att han är en smidig skridskoåkare. Just den smidiga skridskoåkningen är nämligen en viktig spelmekanik som blivit förbättrad i årets spel. Det är med stolthet vi välkomnar Nylander som omslagsstjärna för svenska versionen av NHL 19.” säger EA SPORTS NHL Senior Producer Sean Ramjagsingh.

Spelet, med Nylander på omslaget, lanseras den 14 september 2018 på PlayStation 4 och Xbox One.
– Det är en ära att få vara på omslaget för svenska versionen av NHL 19, det är lite av en barndomsdröm som jag haft sedan jag varit liten, säger Torontostjärnan själv i ett uttalande.

William Nylander går i höst in på sin tredje hela säsong med Toronto. Förutsatt att han och klubben kommer överens om ett nytt kontrakt, förstås.

William Nylander.

Den här artikeln handlar om: