Sök
Ryan Kesler och Ryan Johansen.
Nyheter

Skickar stenhård utmaning till antagonisten: ”Ska vi mötas på gatan?”

Det var i slutspelsserien mellan Nashville och Anaheim 2017 som det slog gnistor mellan de båda centerstjärnorna Ryan Johansen och Ryan Kesler. Nu har de inlett ett nytt psykkrig mellan varandra – på twitter.
– Ska vi mötas på gatan innan vi möts på isen?, skriver Kesler på twitter.

Mycket handlade om Ryan Johansen och Ryan Kesler när Nashville och Anaheim möttes i slutspelet 2017. Johansen gick till stenhård attack på Kesler, anklagade honom för att slå honom med klubben mellan benen hela matcherna, och undrade hur ens Keslers egen familj kunde heja på retstickan.

Rivaliteten mellan de båda har sedan fortsatt växa sig starkare och när lagen möttes den gångna säsongen kastade de båda centrarna handskarna och gjorde upp på nytt. Nu har ett nytt ”tjafs” mellan de båda tagit sin början.

Det var Ryan Kesler som i natt drog igång det hela med en tweet riktad till Nashvilles stjärncenter.
– Hur går sommarträningen? Ska vi mötas på gatan innan vi börjar på isen?

Svaret kom några timmar senare. Johansen, med åtta miljoner dollar i årslön, skickade en syrlig tweet till Kesler som tjänar 6,875.
– Jag betalar för din parkering.

Upptrappningen inför kommande säsong är helt klart igång.

Den här artikeln handlar om: