Sök
WASHINGTON, DC – OCTOBER 11: Washington Capitals center Nicklas Backstrom (19) in the face-off circle during a NHL Eishockey Herren USA game between the Washington Capitals and the Pittsburgh Penguins on October 11, 2017, at Capital One Arena, in Washington D.C. (Photo by Tony Quinn/Icon Sportswire) NHL: OCT 11 Penguins at Capitals PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon25517101125 …
Nyheter

Storpublik bevittnade stjärnmatchen: ”Det är därför vi är här”

Brynäs internmatch – där lagen kryddas med NHL-spelare – har blivit tradition i Gävle. Igår hade cirka 6 000 personer sökt sig till Gavlerinken för att se bland annat Nicklas Bäckström och Jacob Silfverberg i aktion.

Det har blivit en tradition för Gävleborna att på försäsongen bevittna matchen mellan ”svarta och vita” i Gavlerinken. Matchen vanns av laget med vita tröjor (9-6) och det var Jacob Silfverberg som showade mest när han satte två mål samt spelade fram till två övriga.

DE VAR MATCHENS BEHÅLLNING

Enligt Hockeypuls så var kedjan med Calle Järnkrok, Jakob Silfverberg och Anton Rödin matchens behållning.

Även Nicklas Bäckström fanns på isen och den regerande Stanley Cup-mästaren satte en straff samt ett spelmål under matchen.
— Kul att se så mycket folk här. Det är därför vi är här, sa Bäckström till Hockeypuls.

Den här artikeln handlar om: