Sök
170214 Linkšpings Broc Little jublar efter Ken Andre Olimbs 1-0-mŒl under ishockeymatchen i SHL mellan Linkšping och LuleŒ den 14 februari 2017 i Linkšping. Foto: Josefine Loftenius / BILDBYRN / Cop 111 …
SHL

Blixtvändningen tog Linköping till seger – Little tvåmålsskytt

Broc Little har återvänt till Linköping. Idag gjorde han sina två första mål för den här gången, när Cluben slog Malmö med 4-2 – efter en blixtvändning.

Det var den tidigare Linköpingspelaren Emil Sylvegård som öppnade målskyttet i matchen, när han gav Malmö ledningen med 1-0 i den första perioden. Det var den första periodens enda mål.

Men i mittakten skulle allting förändras. På fyra minuter och 37 sekunder gick LHC från 0-1 till 3-1. Broc Little gjorde sitt första mål sedan återkomsten till Linköping när han gjorde 1-1. Därefter kom 2-1 från Olle Lycksell och 3-1 från ett annat nyförvärv, backen Lukas Bengtsson. Bengtssons mål kom att bli det matchavgörande.

Malmö skapade spänning i slutsekunderna av den andra perioden när lagets andra Sylvegård, Emil reducerade till 3-2. Men ikapp kom man aldrig. I stället gjorde Broc Little sitt andra mål för kvällen när han lade in 4-2 i tom kasse.

Därmed har Malmö åkt på sin första förlust för den här försäsongen. Nu kliver laget in i CHL.

Den här artikeln handlar om: