Sök
171012 Malmös målvakt Cristopher Nihlstorp under uppvärmningen inför ishockeymatchen i SHL mellan Linköping och Malmö Redhawks den 12 oktober 2017 i Linköping. Foto: JOSEFINE LOFTENIUS / BILDBYRÅN / Cop 111 …
SHL

Nya bud – målvakten troligtvis tillbaka inom kort

Tidigare under måndagen öppnade Malmös tränare Peter Andersson upp för en tillfällig målvaktsvärvning för att ersätta skadade målvakten Christopher Nihlstorp. Men nu verkar det som att målvakten kan vara tillbaka redan nästa vecka.

Det var i en intervju med Sydsvenskan som Malmös tränare Peter Andersson öppnade upp för möjligheten att klubben kanske skull värva en målvakt som ersättare för Christopher Nihlstorp som förra torsdagen slog huvudet i isen i matchen mot Linköping.

INTE AKTUELLT

Men nu kommer sportchefen Patrik Sylvegård med nya besked. Det är inte aktuellt med en tillfällig målvaktslösning.
— Nej, han är tillbaka snart. Och vi spelar inte match förrän i slutet av nästa vecka, säger han till Mr.Madhawk och tillägger att målvakten troligtvis kan vara tillbaka i träning redan nästa vecka.

Malmös nästa match är hemma mot TPS Åbo den 31 augusti, vilket är på fredag nästa vecka.

Den här artikeln handlar om: