Sök
Aleksander Ovetjkin använder nya SuperTacks AS1 från CCM.
ÖVRIGT

VINN: Ta chansen att kamma hem Ovetjkin-klubban

SuperTacks AS1-klubban från CCM blir den nya standarden för klubbor med centrerad kickpunkt. Nu ger hockeysverige.se och Svenska Fans dig chansen att vinna den.

CCM har lanserat sin nya klubba SuperTacks AS1 under mottot ”Looks like a stick, shoots like a beast” med Aleksander Ovetjkin och Brent Burns som sina affischnamn. CCM ger er nu chansen att vinna en klubba. Besvara frågorna i formuläret nedan så är du med och slåss om den nya stickan. Tävlingen pågår till och med nu på fredagen, den 24 augusti. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

DARE TO DOMINATE

Den nya SuperTacks AS1 ger en ännu bättre prestanda och kommer att bli den nya standarden för klubbor med centrerad kickpunkt. Styvhetens profil har ändrats för att maximera kraften samtidigt som den ger fantastisk stabilitet och kontroll. Spelaren får inte bara mer kraft genom klubban, utan klubban känns också skönare än någonsin tidigare. Nya X-Flow-tekniken gör att klubban väger 10 gram mindre och hjälper samtidigt till att förbättra fiberns kompakthet, vilket medför bättre hållbarhet. 

MID KICKPUNKT FÖR MAXIMAL KRAFT

Med hjälp av data från Performance Lab har vi hittat den perfekta konstruktionen för en mjuk flex-zon, medan vi har förbättrat övergången till en styvare taper. Detta gör att spelaren kan skjuta ännu hårdare.

NY X-FLOW TECHNOLOGY

Den nya avancerade gjutningstekniken X-Flow erbjuder bättre kvalitet och fasthet genom hela skaftet. Överskottet av håligheter har avlägsnats under gjutning, vilket förbättrar hållbarheten och minskar klubbans totala vikt. 

FÖRBÄTTRAD STABILITET OCH KONTROLL

Styvheten vid taper och bladet har optimerats för bättre stabilitet och kontroll när klubban sviktar vid skottet. Tack vare en styvare taper och den optimala vertikala flexen kommer klubban att reagera direkt. Kombinationen av en styvare taper och ett styvt blad, gör att klubban inte vrider sig vid skottögonblicket.

DARE TO DOMINATE

Upplev kraften som Brent Burns med det nya SuperTacks AS1 klubban. Klubbans MID KICK-POINT hjälper till att ladda maximalt för extra hårt och ostoppbart skott.

 

Den här artikeln handlar om: